top of page
Caută

Oferte de Halloween


invitatie cu unicorn pentru petrecerea fetitei


E vremea sa faceti cunoscut pachetul de oferte de Halloween pe cate il aveti. Template-ul alaturat a fost gandit pentru online – pentru reteaua social media - reteaua des utilizata pentru promovarea unor oferte si campanii.

Formatul patrat, linia moderna in care sunt desenate elementele grafice, acuratetea si impactul pe care il are grafica, fac din acest layout o alegere buna pentru promovarea ofertei dumneavoastra.

Personalizati!

Introduceti in creatia dumneavoastra elemente noi – logo, imagini, texte. Accesand biblioteca Tonomatograph puteti sa schimbati fundalul, sa folositi alte fonturi de litera, sa adaugati si alte elemente grafice caracteristice Halloween-ului, sa le modificati culoarea, pozitia sau dimensiunea. Aveti atat de multe optiuni!

Rapiditatea si finetea cu care puteti sa pozitionati orice element sau text in grafica nou creata, va vor ajuta sa castigati timp.

In doar cateava minute puteti sa va faceti cunoscut pachetul de oferte de Halloween. Personalizati template-ul alaturat si printr-un simplu click incarcati-l pe reteaua media preferata.

2 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

留言


留言功能已關閉。
bottom of page