top of page
Caută

Model de invitatie pentru serbarea de Martisor


invitatie cu unicorn pentru petrecerea fetitei


Perioada Primaverii este atat de minunata! E momentul in care vrem sa impartasim cu cei dragi, cu prietenii, cu colegii sau cu partenerii de afaceri, bucuria, fericirea si minunatul sentiment al reinnoirii.

Chiar daca pe langa organizarea unei serbari sau al unui festival, trebuie sa creati un model de invitatie pentru serbarea de Martisor, nu va faceti griji!

In biblioteca de layout-uri presetate Tonomatograph, gasiti o multime de simboluri caracteristice sezonului, cu ajutorul carora puteti sa va creati o invitatie - sa va chemati prietenii, parintii, colegii sau colaboratorii la serbare.

Cu un design cald si un simbol al Martisorului, desenat intr-o linie moderna, cu un text care are un font de litera clar si curat, usor ingrosat, acest model de invitatie pentru serbarea de Martisor transmite instantaneu mesajul dumneavoastra: invitatia la serbare.

Acest model de invitatie pentru serbarea de Martisor are designul ideal pentru a impartasi bucuria cu cei dragi si a va face serbarea memorabila.

7 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page