top of page
Caută

Model de invitatie pentru petrecerea de Martisor


invitatie cu unicorn pentru petrecerea fetitei


Oamenii iubesc petrecerile! – asta e o realitate. Cu acest model de invitatie pentru petrecerea de Martisor, le amintiti celor dragi, prietenilor, colegilor, profesorilor si partenerilor, ca magia Martisorului dureaza doar un moment, iar pentru asta merita sa fie sarbatorita. Designul acestui model de invitatie pentru petrecerea de Martisor, are o abordare moderna. Dinamismul dat de cercurile concentrice, realizate din elemente caracteristice sezonului, snuruletul impletit in fire de alb si rosu, impreuna cu textul clar si curat, scris cu un caracter de litera ingrosat, transmite instantaneu mesajul dumneavoastra: invitatia la petrecere.

Trebuie doar sa-l personalizati. E usor!

Folosind platforma de editare online Tonomatograph, puteti sa modificati textul, puteti sa schimbati fundalul, culorile, puteti sa folositi un alt font de litera; puteti sa schimbati pozitia sau dimensiunea elementelor. Din biblioteca de elemente puteti sa introduceti in design-ul creat de dumneavoastra elemente noi sau puteti sa importati il el, imagini personale, sa incarcati un logo, sau orice doriti. Aveti atat de multe posibilitati!

Folosind acest model de invitatie pentru petrecerea de Martisor, veti raspandi bucurie si veti avea, cu siguranta, multi petrecareti. Va fi memorabil!

0 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page