top of page
Caută

Model de invitatie pentru petrecerea de 8 Martie


invitatie cu unicorn pentru petrecerea fetitei


Iubim petrecerile! – asta e o realitate. Cu acest model de invitatie pentru petrecerea de 8 Martie, le amintiti prietenelor, colegelor, clientelor si tuturor celor dragi ca exista inca un moment care merita sarbatorit.

Designul acestei invitatii are o abordare moderna si indrazneata. Contine culori calde si elemente grafice atat de feminine – buline, floricele, inimioare, dantela – toate asezate in cercuri concentrice pentru a scoate in evidenta textul.

Personalizati acest model de invitatie pentru petrecerea de 8 Martie! E usor sa faceti asta. Folosind platforma de editare online Tonomatograph, puteti sa introduceti in designul creat de dumneavoastra, elemente noi (un logo, un mesaj nou, date de contact, imagini noi, etc).

Puteti sa alegeti un alt font de literea, sa-i schimbati culoarea, dimensiunea sau pozitia. Punteti sa schimbati fundalul. Folosind biblioteca de imagini, care contine mii de elemente, puteti sa introduceti alte elemente grafice, carora le puteti modifica pozitia sau dimensiunea. Aveti atat de multe variante!

Folosind acest model de invitatie pentrupetrecerea de8 Martie, veti raspandi veselie si veti obtine, cu siguranta, un loc printre petrecarete.

0 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page