top of page
Caută

Model de afis pentru petrecerea de 8 Martie


invitatie cu unicorn pentru petrecerea fetitei


Un element grafic, marcant, al acestui afis, este cifra 8. Acest model de afis pentru petrecerea de 8 Martie, contine acest element si il plaseaza cat se poate de central.

Pentru ca design-ul sa aiba un impact vizual maxim, s-a folosit contrastul intre culori – o diferentiere clara intre fundal si elementul principal. Acest model de afis pentru petrecerea de 8 Martie, este atat de feminin! Elementul principal are o abordare grafica moderna, fina, iar linia desenului te trimite cu gandul la dantela.

Personalizati! Introduceti in design-ul creat de dumneavoastra un logo, un alt text, o alta imagine, orice doriti. Puteti sa faceti asta folosind platforma de editare online Tonomatograph. Aveti atatea optiuni – accesand biblioteca de imagini puteti sa schimbati fundalul, puteti sa alegeti un alt font de litera, sa introduceti alte elemente, sa schimbati pozitia sau dimensiunea acestora – puteti sa faceti aproape orice.

Folosind design-ul acestui model de afis pentrupetrecerea de 8 Martie, veti transmite instantaneu mesajul dorit: invitatia la petrecere.

133 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page