top of page
Caută

Invitatie pentru nunta


invitatie cu unicorn pentru petrecerea fetitei


O invitatie pentru nunta ar trebui sa-i atraga pe prieteni, pe cei dragi si pe oamenii importanti din viata voastra, sa vina sa sarbatoriti impreuna un moment atat de special. Si pentru asta, cel mai bun mod de ai convinge este sa le trimiteti o invitatie minunata.

Renuntati la invitatiile generice si dati o atingere personala acestui layout. Folositi platforma de editare online Tonomatograph si personalizati aceasta invitatie pentru nunta. Puteti sa alegeti un alt font de litera caruia sa-i modificati pozitia, dimensiunea sau culoarea. De asemenea, din biblioteca de imagini puteti sa folositi o multitudine de elemente grafice carora sa le modificati pozitia sau dimensiunea. Puteti sa schimbati fundalul sau sa introduceti imagini proprii. Daca doriti, puteti sa legeti un alt layout. Veti gasi o multime de idei care va vor inspira.

In doar cateva minute veti crea o invitatie asa cum va doriti si printr-un simplu click puteti sa o trimiteti prietenilor folosind retelele sociale media preferate. Daca doriti, puteti sa o printati la o rezolutie foarte buna si sa o inmanati personal sau sa o trimiteti prin curier.

Accesand Tonomatograph veti crea o invitatie pentru nunta absolut unica si personala.

Asta va doriti, nu?

2 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page